fbpx

Дякую тим, хто сьогодні працює

Суспільство 19:39, 06.04, 2020

Розвозили допомогу від фонду Порошенка. Двом людям з машиною, щоб доставити 18 пакетів з допомогою, зайняло 5 годин. Пів години відстояли на блокпості зі сторони Галича.

Ситуація дуже складна. Людям похилого віку важко забезпечити себе засобами для виживання – їжею, ліками. Люди, що ними опікувалися, втратили роботу, до них фізично складно добратися. Вони зачинені у своїх домівках, і ніхто їх не бачить.

Дякую тим, хто сьогодні працює 1

Сумна правда в тому, що є велика ймовірність, що чимало людей, яким потрібний постійний догляд, помруть під час карантину, але швидше за все не від коронавірусу. І це в той час, коли більшість здорових і працездатних сидять вдома і пишаються тим, які вони відповідальні громадяни і як завзято вони рятують світ.

Але щодня на роботу виходять пекарі, продавці, енергетики, лікарі, пожежники, правоохоронці, І вони точно не безсмертні, але без них не виживуть ті, хто сидить удома.

Сьогодні варто подякувати тим, хто працює, бо чомусь всі пишаються тими, хто сидить вдома. І думаю, що варто не створювати перешкод для праці людям, котрі у час страху і паніки не втікають від роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: