fbpx

Як я кидав курити

Стиль життя 09:46, 05.04, 2016

Брехати не буду – я не є автором методики, а лише нею скористався.

Свого часу, вивчаючи англійську, прочитав такого собі не найдурнішого американця Ентоні Роббінса. Там багато чого мудрого написано, є й на тему “як кинути палити”.

До того кидав декілька разів, але через деякий час починав палити знову. Цього разу вийшло вдало – вже дуже багато років не палю і не переношу запаху диму.

Ви зможете кинути палити лише тоді, коли цього реально хочете. Якщо ви справді вирішили піти на такий подвиг, то зробіть наступне. Візьміть листок паперу і поділіть його навпіл лінією. Ліворуч по пунктах перелічіть всі ті проблеми, які вам створює паління тютюну. Я нарахував десь з двадцять таких пунктів – починаючи від пропалених штанів і жовтих пальців до потенційних проблем зі здоров’ям. Коли постаратися, то можна знайти й більше. Праворуч перелічіть усі позитивні моменти, які ви отримаєте, кинувши палити. Пункти ліворуч вам дуже допоможуть. А тепер найважливіше! Перечитайте все, що написали, і подумайте. Якщо ви вмієте думати, то негайно викинете всі сигарети і більше до них не торкнетесь.

Двадцять років тому я зробив рівно так, як описав. Це спрацювало на 100%. Щойно розпочата пачка “Мальборо” опинилась у смітнику і після того я не викурив жодної цигарки.

І якщо ви вже кинули палити, то в жодному разі не обманюйте себе, що, мовляв, одна цигарка нічого не значить: одна знову випалена цигарка майже гарантує, що будуть наступні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: