fbpx

3753 Круїтні і “Літо в Квадраті”: цікавий вікенд у Франківську 8-9 червня

Стиль життя 08:55, 08.06, 2019

Літнє тепло, цікаві ігри і концерти – те, що подарує Івано-Франківськ мешканцям та гостям міста на цих вихідних.

Sotka пропонує підбірку найцікавіших подій на вихідні.

Пограти у “Життєвий капітал”

Тренінг-гра з фінансової грамотності “Життєвий капітал” допомагає відпрацювати навички управління фінансами та ресурсами, розробити стратегію інвестування. Гра дуже цікава! Вона буде корисна власникам і керівникам бізнесу, а також працівникам і навіть підліткам.

«Життєвий капітал» – це ноу-хау у фінансовій освіті дорослих та дітей. Він поєднує в собі: навиковий тренажер; трансформаційно-психологічну гру; соціально-економічний стимулятор реальності.

У грі змодельовані практично всі можливі життєві ситуації, які так чи інакше впливають на фінансове становище людини: звільнення чи банкрутство; емоційні, незаплановані витрати; отримання спадку; ризикові випадки по нерухомості, машинах, здоров’ю; ситуації, пов’язані з літніми батьками; вплив навчання на фінанси і багато іншого.

Кількість учасників – від 5 до 8 чоловік.

Ціна для підприємців – 400 грн, для учасників Асоціації бізнесу Прикарпаття – 300 грн, для студентів, молоді, вчителів та викладачів – 200 грн.

Гра стартує у суботу о 12 годині в готелі “Станіславів”, вул. Чорновола, 7.

3753 Круїтні і “Літо в Квадраті”: цікавий вікенд у Франківську 8-9 червня 1

Збагнути поезію

Хочеш навчитися відчувати поезію та збагнути незбагненне? Якщо ти відчуваєш в собі поета/поетесу, мрієш, але боїшся почати або вже успішно почав/-ла, але зайшов/-ла у глухий кут, Лекторій: #Feel якраз допоможе.

Спікерки Оля Новак та Мар’яна Сурмачевська розкажуть, як це – відчувати поезію. Вони дадуть зрозуміти, що поезія – це не просто віршування тексту, а вилита в слова душа. Надихнуть почати писати тих, хто не може наважитися, і продовжити тих, хто вже зробив перший крок.

Участь безкоштовна, але потрібно подати заявку >> https://bit.ly/2HC1E6P

Захід відбудеться у суботу, 8 червня, о 16 год. в студентському просторі “Paragraph”.

Піти на “Концерт на районі”

30 травня завершився сезон #пятийрайон на Urban Space Radio, а у червні MetaLab розпочинає активності до фестивалю Сеанс Міського Сканування / City Scanning Session, який відбудеться із 14 до 17 липня у Франківську.

Ці дві події організатори пропонують відсвяткувати концертом.

8 червня о 18 год. розпочнеться концерт на Озері з Лебедем (біля 21-ї школи, вул. Сахарова, 36а).

Хто буде грати?

5 Vymir – український музичний гурт із Києва. Найкращий український рок-гурт 2017 року за версією музичного порталу Karabas.Live.

Мало – акустичний проект київського виконавця і автора пісень Максима Рубана, створений наприкінці 2017 року.

Вхід – безкоштовний.

3753 Круїтні і “Літо в Квадраті”: цікавий вікенд у Франківську 8-9 червня 2

Зануритись у мультисенсорну дійсність

У суботу, 8 червня, «Підземний Перехід Ваґабундо» запрошує на сесію спільного невербального мультисенсорного переживання дійсності “3753 Cruithne / 3753 Круїтні”.

Аудіовізуальна імпровізація:
Viktor Novozhylov – elecronica, textures
Stanislav Bodnaruk – guitar fx
Sergey Glow – visual + acoustic noises

Рекомендовано: м’який та зручний одяг, теплий текстиль, будь-які напої, комфортні дрібниці, спокій.

Довідково: 3753 Круїтні – квазісупутник Землі, навколоземний астероїд групи Атона, відкритий 10 жовтня 1986 року, що рухається еліптичною орбітою навколо Сонця в орбітальному резонансі 1:1 з нашою планетою.
Щорічне максимальне наближення до Землі відбувається у листопаді, в цей час відстань до нього складає приблизно 12 млн км, що в 30 разів перевищує відстань до Місяця.
Орбіта 3753 Круїтні перетинає орбіти одразу трьох планет: Венери, Землі та Марса.

Початок о 20 годині. Вхід – 50 грн.

Зустріти “Літо в Квадраті”

Море яскравих емоцій та нових вражень обіцяють організатори “Квадрата Курбаса”. Третій сезон стартує вже цієї неділі, 9 червня.

На відвідувачів чекає кольорове шоу, дикі танці, пластична анімація, звуки Ібіци, пінна вечірка та інші сюрпризи. Також окрема локація для дітей наповниться театральними та художніми майстер-класами.

“Ми назвали цей захід “Літо в Квадраті”. Це символічно, тому що всі вже зачекались літа і хочуть його нарешті бачити в нашому місті. Ми будемо відпочивати, як улітку”, – розповіла організаторка Анна Гойсан.

Запізнюватись не варто, оскільки найцікавіше розпочнеться з 17-ї години. Вхід безкоштовний

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: