fbpx

120 абітурієнтів не склали ЗНО через технічні засоби

12:12, 04.06, 2014

У перший день проведення зовнішнього незалежного оцінювання зафіксовано 120 випадків, коли учасники ЗНО намагалися пронести до аудиторій технічні засоби. Усіх їх було позбавлено права складати ЗНО з іноземних мов у 2014 році. Про це у своєму Facebook повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук.

"Сьогодні під час ЗНО з іноземної мови з допомогою металошукачів було виявлено 120 випадків, коли абітурієнти намагалися принести в аудиторії технічні засоби передавання та отримання інформації. Всі вони позбавлені права складати ЗНО з цього предмета в поточному році", – написав Лікарчук.

Він також повідомив, що під час тестування з іноземних не було виявлено жодного випадку, коли в Інтернеті до завершення тестування були оприлюднені завдання тесту.

Нагадаємо, 3 червня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання  з іноземних мов. Абітурієнти складали англійську, німецьку, французьку або іспанську мову. Ще два тижні триватиме перереєстрація для участі у додатковій сесії оцінювання для мешканців з Криму та Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: