fbpx

14-річний франківець складе зображення ратуші зі 120 кубиків Рубіка

Стиль життя 17:55, 28.07, 2017

14-річний Данило Ільницький займається неординарним видом спорту – спідкубінгом. У рамках школи "Агенти змін" від Малої академії наук він планує створити велику картину із зображенням символу Івано-Франківська – міської ратуші.

За словами мами Людмили Ільницької, хлопець вже кілька років займається спідкубінгом. Він може скласти один кубик Рубіка за 40-60 секунд. У Данила є сім різних кубиків, і час складання залежить від його форми.

"Син проходить навчання у школі "Агенти змін" від Малої академії наук. Ціллю цієї школи є те, щоб учні зробили свій вклад у розвиток та популяризацію свого міста. Він придумав проект, який буде втілений за допомогою хобі – спідкубінга. Він зробить символ нашого міста",  зазначила мама Данила.

Для втілення проекту хлопцю потрібно 120 кубиків Рубіка, орієнтовна вартість яких близько трьох тисяч гривень. Також потрібна площа, де картину можна буде втілити.

Перед складанням картини сім’я Ільницьких планує провести майстер-клас для дітей, щоб вони могли теж погратися з кубиками Рубіка.

"Це справді хороше хобі для розвитку дрібної моторики, аналітичного мислення. Це вид спорту",  додає Людмила.

Щоб допомогти у втіленні проекту, можна переказати кошти на картковий рахунок батька: Ільницький Ігор 5168 7423 1980 4500 або подарувати кубики Рубіка. Номер мами Людмили +38 068 907 55 61.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: