fbpx

16 грудня в Івано-Франківську виступить Piano Extremist

Стиль життя 14:49, 14.12, 2015

16 грудня о 15 годині у холі "Pasage Gartenberg" відбудеться концерт Piano Extremist'а, який запам'ятався грою на піаніно перед стіною "Беркута" під час Майдану у Києві.

Організатори запрошують гостей та містян послухати класичну музику у виконанні Піаніста-Екстреміста, яка стала своєрідною історичною цеглиною у будівлі нашої історії. 

"Під його пальцями народжується саме та енергія нот, яка лікує душі волонтерів та заспокоює серця військових. Всі, хто хоч раз почув його наживо, починають вірити в те, що все зміниться в нашому житті, якщо жити для людей", – зазначають організатори.

Майже два роки, з подій на Майдані, композитор та виконавець, якого назвали PIANO EXTREMIST, грає у жанрі "історична неокласика" по містах України та на Сході, в зоні бойових дій. Краще за слова говорить його музика, яку він грає на своєму електромеханічному піаніно, подарованому йому другом для виступів у зоні АТО.

Спеціально для другої річниці Революції художниця Беата Куркуль, що створює картини з зображенням захисників України на фронті, створила малюнок з Піаністом Майдану.

PIANO EXTREMIST – музичний проект людини, яка брала активну участь в Українській Революції Гідності проти терористичного режиму корупціонерів та приниження людей. З музикою Піаніста Майдану асоціюється Революція та масові протистояння, під час яких "беркут" та "тітушки" вбили сотні людей за бажання жити у новій та чесній країні.
У період осені 2013 – зими 2014 Piano Extremist вперше зіграв на Хрещатику твір "Ludovico Einaudi – Nuvole bianche у балаклаві та бронежилеті", набравши 500 000 переглядів на youtube за добу, і став одразу музичним символом Майдану.
Навесні 2014 до осені 2015 року, коли російсько-терористичні угруповання почали активні військові дії на Сході, Піаніст-Екстреміст змінив формат вуличних виступів: спочатку грав благодійні концерти у мирних містах, згодом  концерти на підтримку українських військових, добровольців, а також – для дітей у дитячих будинках.

З часів Майдану Piano Extremist завітав до більше ніж 60 міст України та зіграв десяткам підрозділів українських захисників.
У вересні 2015 року підтримав блокаду Криму на Чонгарі разом з кримськими татарами, хлопцями з "Правого сектору" та батальйону "Азов". Деякий час він грав з шевроном "Дніпро-1", адже саме люди з цього батальйону стали його друзями і побратимами після Майдану.
З того часу як в Україні почалися політичні репресії добровольців, він повністю став на бік ув'язнених і вважає, що влада не має жодного права амністувати терористів "ДНР", якщо справжні патріоти страждають у тюрмах.

P. S:. Знімати балаклаву Piano Extremist не планує, адже "краще бути справжнім у масці, ніж без маски носити маски… Важливо те, що я граю, а не те, як я виглядаю",  розповідає Піаніст.
Вхід на захід безкоштовний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: