fbpx

16-річний хлопець в Бурштині помер у Великодні свята через побиття

Суспільство 10:42, 11.04, 2018

Правоохоронці знайшли та затримали 17-річного товариша підлітка, який його побив до смерті.

Так, 9 квітня до Нацполіції надійшло повідомлення про те, що о 12:37 у помешканні товариша загиблого, що у місті Бурштин Галицького району, виявлено тіло неповнолітнього місцевого мешканця.

Працівники слідчо-оперативної групи провели огляд місця події та тіла загиблого. На обличчі та голові виявили синці та садна.

В ході проведення експертного дослідження було встановлено, що смерть юнака настала внаслідок набряку та стиснення головного мозку. Що означає, що смерть не була природною, а насильницькою.

Відповідно до результатів проведеної експертизи розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу, України та пошукові заходи зловмисника, причетного до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

В результаті проведених слідчих (розшукових) дій та на підставі зібраних обґрунтованих доказів особу, причетну до спричинення потерпілому тяжких тілесних ушкоджень, встановлено та затримано у порядку ст. 208 КПК України. 

Ним виявився товариш загиблого, 17-літній мешканець Бурштина, інформує нацполіція в області. 

На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

Проводиться слідство, в ході якого правоохоронці з’ясовують мотив учинення злочину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: