fbpx

212 маршруток Франківська обладнали системою GPS-моніторингу

Суспільство 09:35, 09.06, 2015

Зі 260 маршрутних автобусів, що рухаються Івано-Франківськом, 212 вже обладнано системою GPS-моніторингу, і ще 23 маршрутки буде обладнано сьогодні.

Про це заявив керівник Департаменту комунального господарства в Івано-Франківську Михайло Смушак під час сьогоднішньої оперативної наради у міського голови.

"Вже сьогодні всі мешканці міста можуть спостерігати, як рухаються маршрутні автобуси, коли прибувають і відбувають із зупинки", – сказав Смушак.

Він відзначив, що Департамент комунального господарства в Івано-Франківську орієнтується на європейський транспорт, а не на Київ чи Львів.

"Ми квитки видаватимемо тільки тим перевізникам, які мають систему GPS-моніторингу, які замовляли і мають форму. Завтра більшість водіїв мають виїхати вже у формі з відповідним бейджиком", – відзначив Смушак.

Він зауважив, що якщо завтра в маршрутках водії не видадуть квиток, то людина спокійно може платити дві гривні, а не чотири. Також завтра працюватимуть 5 рейдових груп, і за першого ж порушення водія зразу розриватимуть угоду з перевізником.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: