fbpx

35 поліцейських з Прикарпаття відправились на ротацію на Схід

Суспільство 16:23, 29.09, 2017

​35 правоохоронців змінять на бойовому чергуванні бійців батальйону "Івано-Франківськ", які упродовж двох місяців несли службу на Донеччині.

У службове відрядження бійців загону разом з їх рідними та друзями традиційно проводжали керівники та колеги по службі, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як зазначив заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області – начальник слідчого управління полковник поліції Ігор Максимів, працівники поліції Прикарпаття своїм сумлінним виконанням службового обов’язку заслужили добру репутацію серед аналогічних підрозділів з інших областей, які регулярно відряджаються до зони проведення АТО, а тому висловив сподівання, що ця хороша тенденція й надалі розвиватиметься.

Ігор Максимів побажав відрядженим бійцям на чолі з командиром зведеного загону Юрієм Гоменяком здоров’я, удачі та товариської взаємопідтримки. Попри те, що служба в зоні АТО для них є вже справою звичною, ще раз наголосив, щоб не забували про особисту безпеку, а відтак, гідно виконавши поставлені керівництвом завдання, щасливо повернулися додому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: