fbpx

70% рогатинських дітей зможуть оздоровитися в літніх таборах

Суспільство 11:28, 21.05, 2014

У Рогатині на засіданні координаційної ради з питань літнього оздоровлення та відпочинку дітей району обговорили пріоритетні напрямки оздоровлення та відпочинку дітей

Як повідомили "Курсу" у прес-службі Рогатинської РДА, на засідання було запрошено членів районної координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей.

В. о. начальника відділу у справах сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації Василь Кіцелюк ознайомив присутніх з порядком денним засідання координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей і молоді влітку 2014 року. На засіданні обговорили пріоритетні напрямки оздоровлення та відпочинку дітей району протягом 2014 року та планові показники оздоровлення дітей. Особливу увагу звертали на оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій, забезпечення оздоровлення в позаміських закладах оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів районного бюджету для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Загальна чисельність дітей в районі, за даними ГУС, віком від 7 до 16 років – 3558.

Планується охопити оздоровчими послугами 2490, що становить 70 відсотків від загальної кількості дітей району.

Протягом літа будуть працювати 63 пришкільні табори з денним перебуванням та тематичними змінами на базі 36-ти шкіл І-ІІ, І-ІІІ ступенів, вишкіл «Пласту»-1 – наметовий табір, в якому візьмуть участь 180 дітей, ще 188 дітей зможе прийняти спортивний  наметовий табір «Веселі спортсмени».

В позаміському закладі оздоровлення та відпочинку дітей «Опілля»  планується оздоровити 360 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: