fbpx

76 курсантів-правоохоронців стажуватимуться в підрозділах прикарпатської поліції

Суспільство 14:19, 16.01, 2017

Курсанти других та третіх курсів Факультету №3 м. Івано-Франківська НАВС України, Одеського та Дніпропетровського державних університетів внутрішніх справ, а також Національної академії внутрішніх справ проходитимуть практику в підрозділах поліції Івано-Франківської області.

Стажування заплановано на місячний термін, впродовж якого юні правоохоронці на практиці будуть застосовувати здобуті теоретичні знання.

Перед початком практики керівництво ГУНП в області проведело цільові інструктажі за напрямками діяльності служб, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

"Щоб бути професіоналом своєї справи, потрібно докладати немало зусиль. Знання треба підтверджувати практикою. Це закономірно. Ви маєте відтепер усвідомити усю відповідальність своєї професії, бути допитливими, проявляти ініціативу і за цей час здобути якомога більше практичних навиків", – звернувся до курсантів заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк.

Також прозвучали й певні застереження курсантам-практикантам, зокрема щодо обов’язкового дотримання дисципліни і законності під час служби. За місяць практики кожному курсанту дадуть характеристику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: