fbpx

80-річна бабуся здолала онконедугу і працює молодшою медичною сестрою. ВІДЕО

Стиль життя 22:23, 17.08, 2017

Вона перемогла онконедугу і вже 61 рік працює молодшою медичною сестрою. Сьогодні їй 80, але бажання працювати у рідній Залучанській амбулаторії не покидає життєрадісну Стефанію Николайчук.

У Залучанській амбулаторії вітали найстаршу працівницю. Молодшій медичній сестрі Стефанії Николайчук – 80. 61 рік жінка пропрацювала у медицині. Незважаючи на поважний вік, пані Стефанія дуже активна та життєрадісна, передає НТК.

Стефанія Николайчук народилася в Дебеславцях. Життя жінки було геть нелегким, з дитинства важко працювала у колгоспі, а згодом їй запропонували роботу у сільській медицині.

Пані Стефанія двічі вдова, поховала сина. Зараз з нею живе молодший син, допомагає бабусі і онучка Богданка, яка теж стане медиком. Робочий день жінки розпочинається о 8 ранку. 

Незважаючи на поважний вік, зізнається, зараз працювати санітаркою легше, аніж в минулому, коли і влітку, і взимку їй і дров треба було нарубати, і води з криниці принести.

Пані Стефанія 35 років тому перемогла онконедугу. Жінка дуже побожна. А усім тим, хто хоче дожити до 80, радить забути про лінощі.

Жінка каже, сили ще має і мріє ще хоча б кілька років попрацювати у місцевій амбулаторії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: