fbpx

Активіст "Дорожнього контролю" тестує франківських патрульних поліцейських – враження неоднозначні. ВІДЕО

Суспільство 09:39, 03.03, 2016

Відомий прикарпатський журналіст і активіст "Дорожнього контролю" Віталій Мацьоцький приїхав до Івано-Франківська перевірити, як працює нова патрульна поліція.

Перший досвід спілкування з франківською патрульною поліцією Віталій Мацьоцький назвав неоднозначним. 

"Перше враження – позитив, друге – негатив,  зазначив активіст.  При під'їзді до міста ми зафіксували порушення ПДР полісменами: на тисменицькій трасі екіпаж поліції розвернувся, перетнувши подвійну суцільну смугу. Вже в місті ми показали відео і розповіли про випадок патрульним. І треба сказати, що нас не відправили кудись до керівництва чи в прес-центр, як раніше, а одразу взяли пояснення. Це були дуже ввічливі люди, приємне спілкування. Я б хотів бачити таку поліцію". 

Натомість, другий випадок, каже Мацьоцький, повна протилежність. Ситуацію можна назвати "копи включили режим Бога". 

"Випадок: я за кермом, копи наче бачать порушення, ми спілкуємося, вони складають постанову. Я оскаржив її в суді. Пропоную усім переглянути відео. На записі, на мою думку, чітко видно непрофесійність дій полісменів… Це все мені нагадало стару ДАІ. Таку поліцію я б особисто не міг назвати "моєю новою поліцією". Це хіба поліція Авакова. Звісно, якщо вони будуть розвиватися, вчитися, то у них є майбутнє. Якщо ні  то нема…"  каже Віталій Мацьоцький.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: