fbpx

Активісти пікетують облраду, вимагаючи пояснити, чому ростуть тарифи

Політика 10:35, 20.03, 2015

Зо два десятки учасників Всеукраїнського об'єднання "Голос" пікетують сесію обласної ради. Активісти вимагають від влади роз'яснень причин зростання тарифів. Поруч мітингують представники Асоціації деревообробних та лісозаготівельних підприємств Івано-Франківської області.

"Ми перемогли у Революції гідності, нам обіцяли реформи, а їх немає. Тому ми хочемо реалізувати свої права. Громада хоче зрозуміти, чому у нас такі ціни на газ, світло. У нас усіма енергетичними компаніями володіють олігархи. Чому ми маємо годувати олігархів, чому коли у нас були теплі дні, наші батареї палали? Також ми вимагаємо не продавати у нас російські товари та товари із зони проведення АТО. Ми не повинні годувати ворогів і сепаратистів", – зазначив у своєму виступі голова ВО "Голос" Ростислав Гудзінський. 

До мітингу під обласною радою долучилися також представники Асоціації деревообробних та лісозаготівельних підприємств Івано-Франківської області. Підприємці незадоволені підходами нової владної команди до проведення аукціонів необробленої деревини, на яких, як вони вважають, перевагу отримують перекупники лісу з-поза меж області. 

Голова Асоціації Верховинського відділення деревообробників Прикарпаття Іван Доманський зазначив, що з'їхались лісники з усіх районів.

"Нас привело сюди бажання мати роботу у себе в районах і платити податки та утримувати найманих працівників. У нас цю можливість хочуть забрати, продаючи деревину через аукціон перекупникам, які мають на меті перепродувати її за кордон…" – розповів Іван Доманський.

За його словами, активісти передали звернення депутатам облради, які їх підтримують.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: