fbpx

Активісти просять мобілізувати до війська весільних музик із Калуша

Суспільство 06:57, 03.03, 2016

Братство ветеранів АТО "Воїн", на підтримку Збройних Сил України, пропонує розглянути можливість мобілізації гурту "Зорепад" з керівником Миколою Кравцівим.

Про це й деться на сторінці братства у соцмережі Фейсбук, інформують "Вікна".

Ветерани АТО вважають, що "гурт “Зорепад” в силу своїх моральних та фізичних якостей потребує проходження служби в лавах ЗСУ”.

"Це принципові і активні молоді чоловіки, що мріють захищати нашу державу від зазіхань ворога. Для полегшення призову надамо фактичні адреси проживання і обіцяємо сприяти у прибутті до військкомату", – йдеться у повідомленні.

Водночас спілка гарантує: вручення повісток особисто в руки, допомогу в проходженні медичної комісії, допомогу у виборі військової частини та найщиріші рекомендації для проходження в теплому військовому товаристві.

"До нашої ініціативи, на нашу думку, приєднаються всі спілки ветеранів АТО Калущини, Франківщини та інші громадські організації", – повідомляють активісти.

Нагадаємо, Микола Кравців  фігурант справи щодо бійця АТО із Калуша, художника Володимира Безрукого, якого нещодавно засудив суд. Музикант Кравців у справі виступав потерпілим. Судилися через бійку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: