fbpx

Аналітичну систему YouControl знову рекомендують державні органи

Економіка 16:14, 09.10, 2017

Надійний інструмент та джерело інформації, яке заслуговує на довіру. Саме це означає потрапити в перелік ресурсів, якими рекомендує користуватись Державна фіскальна служба України.

Державна фіскальна служба України листом від 18.08.2017 № 22283/7/99-99-12-03-07-17 направила територіальним підрозділам ДФС рекомендації щодо джерел інформації, які можна використовувати для визначення пов’язаності осіб для цілей трансфертного ціноутворення. Серед таких джерел наведено й систему YouControl.

Також про це йде мова у статті "Визнання осіб пов’язаними для цілей трансферного ціноутворення", яка вийшла наприкінці серпня в офіційному виданні ДФС України "Вісник. Право знати все про податки і збори", а з вересня розповсюдилась у друкованому виді.

Нагадаємо, раніше її порекомендував банкірам Національний банк України.

Ми докладатимемо ще більше зусиль, щоб виправдати високу довіру держави та наших клієнтів.

У відповідь публікуємо інструкцію, як за допомогою YouControl перевірити компанії на пов’язаність відповідно до критеріїв Податкового кодексу України та знайти навіть найбільш заплутані ланцюги зв’язків. Деталі за посиланням: Як за допомогою YouControl знайти пов’язані між собою компанії.

YouControl – аналітична система, яка з понад 40 джерел формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел.

За додатковими запитаннями, коментарями звертайтесь на мейл pr@youcontrol.com.ua або за тел. 067 46 58 580 (Антоніна Ряховська)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: