fbpx

Андрій Грималюк особисто доставить придбані для батальйону "Айдар" тепловізори

Суспільство 12:46, 14.07, 2014

Доброволець батальйону "Айдар", депутат Івано-Франківської міської ради Андрій Грималюк показав журналістам куплений для бійців батальйону тепловізор.

На сьогоднішній день уже придбано два тепловізори, один апарат купили івано-франківські "свободівці", інший – за добровільні пожертви громадян, які надійшли на рахунок бійця.

Тепловізор куплений у Німеччині, його вартість Грималюк не назвав, заявивши, що придбаний він дешевше, ніж анонсувалося.

Тепловізор "Pulsar Quantum HD 50s" дозволяє виявляти ворога у темряві на відстані до 1250 метрів, також за допомогою тепловізора легко виявити машину, яка пересувається з вимкненими фарами.

Андрій Грималюк уже найближчим часом обіцяє особисто доставити тепловізори побратимам в батальйон "Айдар".

Боєць також повідомив, що на залишкові кошти будуть придбані медикаменти та продукти харчування, необхідні бійцям батальйону. Загалом, за інформацією Андрія, зараз на рахунку близько 179 тисяч гривень.

На запитання журналістів, чого найбільше потребують бійці батальйону, Андрій жартома відповів, що "любові і ласки".

Нагадаємо, Андрій Грималюк кілька тижнів тому, за вказівкою командування батальйону "Айдар", повернувся з Донбасу на Івано-Франківщину, щоб придбати для бійців батальйону тепловізор. 

Також спільно з Андрієм в батальйоні "Айдар" проходить службу депутат Івано-Франківської обласної ради Петро Шкутяк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: