fbpx

Андрій Корнієнко: "Мої зусилля будуть направлені на стабілізацію ситуації всередині партії"

Політика 14:49, 21.06, 2014

Відбулася прес-конференція новообраного голови Івано-Франківської міської організації партії «УДАР Віталія Кличка» Андрія Корнієнка, голови виконкому обласної організації партії Ігоря Росипайла та голови ревізійної комісії обласного «УДАРу» Геннадія Чудака.

Напередодні, 20 червня, на конференції Івано-Франківської міської організації «УДАР Віталія Кличка» переобрали керівництво.


Головою міського осередку «УДАРу» став Андрій Корнієнко, заступниками – Віталій Вербовий та Ігор Гергелюк.
До складу Ради міської організації «УДАР Віталія Кличка», окрім голови та його заступників, увійшли керівники первинних партійних осередків Мар’яна Вершиніна, Віталій Гоголь, Антон Довгий, Сергій Маслєєв.
Також делегати обрали ревізійну комісію, яку очолив Олександр Колодій. До складу Ревізійної комісії також увійшли Михайло Панчишин та Олег Чорний.
Конференцію міської організації "УДАР Віталія Кличка" скликала Рада обласної організації.
На початку конференції, що відбувалася в залі готелю "Станіславів", під дверима зібралася група з двох десятків людей, наближених до депутата міськради, екс-члена "УДАРу" Юрія Солов'я, що намагалися перешкодити заходу.
Коли делегати конференції обрали керівництво міського осередку, вони виламали двері, увірвалися у зал і намагалися зірвати конференцію.

«Після конференції в деяких засобах масової інформації з’явилася неправдива інформація щодо обрання керівництва вчорашньої конференції Івано-Франківської міської організації. Прихильники колишнього керівника міської організації Юрія Солов’я, який був виключений з партії за порушення статуту та партійної дисципліни, намагалися зірвати конференцію Івано-Франківської міської організації, але це їм не вдалося. Сьогодні вони поширюють завідома неправдиву інформацію», – сказав на прес-конференції голова виконкому обласного «УДАРу» Ігор Росипайло.

Конференція міської організації була скликана за рішенням Ради Івано-Франківської обласної організації партії "УДАР" відповідно до Статуту партії та з дотриманням усіх процедур.

«Івано-Франківська міська організація партії «УДАР» продовжує працювати та розвиватися як найпотужніша політична сила Прикарпаття та України в цілому, незважаючи на намагання деяких осіб перешкодити їй в цьому. Мої зусилля на посаді голови місцевої організації першочергово будуть направлені на стабілізацію ситуації всередині партії та створення потужної і ефективної команди однодумців, які будуть працювати на досягнення цілей, задекларованих партією «УДАР» та її лідером Віталієм Кличком», – сказав голова Івано-Франківської міської організації партії «УДАР Віталія Кличка» Андрій Корнієнко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: