fbpx

Андрій Левкович обраний новим президентом Івано-Франківської торгово-промислової палати

Суспільство 21:53, 13.08, 2015

Сьогодні відбуваються загальні збори Івано-Франківської торгово-промислової палати, на яких повинні обрати її президента.

Після того, як шляхом голосування припинили повноваження Президента ІФ ТПП Василя Гуменюка, також 131 голосом припинили повноваження Ради ІФТПП, передає Фіртка.

Після цього Василь Гуменюк покинув залу засідання.

Віктор Вінтоняк запропонував претендентом на пост Президента ІФТПП Андрія Левковича.Також із залу надійшла ще одна пропозиція кандидатури Василя Микитки. Присутні спершу заслухали виступ Левковича.

Після чого Василь Микитка зняв свою кандидатуру з голосування та зазначив, що свій голос віддає за Левковича, мовляв, "у нього є найважливіше – досвід роботи у торгово-промисловій палаті".

Також члени торгово-промислової палати висунули кандидатом на посаду Президента голову правління ВАТ "Пресмаш" Богдана Пукіша.

"Я буду боротися за місце президента торгово-промислової палати. В палаті є багато достойних людей, які перед зборами мені казали, що не балотуватимуться, бо потім, не дай Боже, щось не так проголосувати, так як хоче влада", – заявив Пукіш.

Обом кандидатам надали час на виступи, після чого відбулось голосування.

За Андрія Левковича проголосували 100 членів палати, проти – 4, утрималося 5.

Відтак новим Президентом Івано-Франківської торгово-промислової палати обрали його.

Проте один з представників Торгово-промислової палати України, які прибули прослідкувати за легітимністю обрання президента, повідомили, що за час зборів 2зафіксували цілу сторінку А4 порушень".

На таку заяву головуючий на зборах Віктор Вінтоняк заявив: "Ті хто вважає, що їхні права порушено, можуть відстояти свої права в суді".

Крім того, сьогодні ж відбулось голосування за внесення змін до Статуту ІФ ТПП. Проект змін передбачав зменшення кількості членів Президії ІФ ТПП з 25 до 20 та кількості членів Ради ІФ ТПП – з 9 до 7.

"Крім зменшення кількості членів Президії та Ради торгово-промислової палати, пропонується нова назва наступних зборів Івано-Франківської торгово-промислової палати: не загальні збори, а конференція. Це усі зміни до Статуту", – пояснив голова зборів Віктор Вінтоняк.

За це проголосували 105 членів палати, утримався один.

Довідково:

Левкович Андрій Васильович

Народився 17 жовтня 1974 року.

Освіта: Закінчив ЛНУ ім. Франка, економіст (2000 р.).

Кар’єра: 2000‑2005 рр. – працював на декількох приватних підприємствах у Львівський області.

2005 р. – генеральний директор спеціальної економічної зони "Яворів".

2006‑2007 рр. – керівник приватного підприємства, представ­ництва заводу "Промприлад" у Львівський області.

З 2007 р. – голова правління ВАТ "Промприлад".

Перший віце-президент Львівської ТПП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: