fbpx

Аноніми у Франківську граються з поліцейськими: попередили про мінування кінотеатру "Космос"

Суспільство 18:40, 13.03, 2016

Після "замінування" "Арсену" повідомлення з погрозою підірвати кінотеатр "Космос" в Івано-Франківську невідомі надіслали на електронну пошту і обласним рятувальникам, і поліцейським.

Анонімне повідомлення надійшло щойно о 18.05. В ньому йшлося про замінування кінотеатру "Космос" і погрозу підірвати його о 19.30, повідомила прес-служба головного управління обласної поліції. 

На цей час територію довкола кінотеатру обгородили, на місці працюють оперативники з собакою і вибухотехніки. Працівників і відвідувачів закладу евакуювали так само, як це було в гіпермаркеті "Арсен". 

Сьогодні о 16.40 невідомі погрожували підірвати продуктовий гіпермаркет "Арсен" в Івано-Франківську. Наразі доступ до магазину відновлений, загроза не підтвердилася, повідомили в поліції.

Це вже дев'ятий випадок від початку року, коли невідомі електронною поштою повідомляють про мінування офіційних установ і споруд в Івано-Франківську.

Впродовж лютого обіцяли підірвати відділення "Приватбанку"департаменти соцзахисту, кафе та магазин, три школи у середмісті, вокзал та обласне управління поліції. 

Останній раз "мінували" готель "Надія" та поліцейський відділок на вулиці Бельведерській у Франківську. 

Досі повідомлення щоразу виявлялися погрозами. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: