fbpx

Анушкевичус пропонує СТЕКу повернути котельню місту

Суспільство 09:19, 02.12, 2014

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус запропонував, щоб ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" повернула котельню, що знаходиться на вул. Індустріальній, 34, у власність міста.

Про це йшла мова сьогодні під час оперативної наради у міського голови.

Віктор Анушкевичус зазначив, що підприємство "не годне там ради дати", адже мешканці міста постійно скаржаться, що через аварійні ситуації опалення зникає на 14-16 годин, а то й більше, і стосується це не поодиноких будинків, а цілих десятків.

"Якщо ЄРЦ, чи ДРЕУ, чи перевізник десь не "підмів", то це ще півбіди – воно око не милить. Але коли люди без тепла в зимню пору року – це неприпустимо! Ви не вилазите з аварійних ситуацій",  зазначив міський голова.

Директор СТЕКу Сергій Мельник зазначив, що не завжди аварійні ситуації залежать від підприємства, але працівники намагаються реагувати на всі скарги.

Віктор Анушкевичус дорікнув, що якби СТЕК вчасно провів підготовчі роботи до початку опалювального сезону, то таких ситуацій не виникало би.

Довідково: 26.07.2012 року згідно з рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради №508 ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" у відповідності до вимог законодавства України – визначено виконавцем послуг з централізованого опалення та підігріву води для населення, яке обслуговується від котельні на вулиці Індустріальній, 34. 

Компанія отримала усі необхідні ліцензії на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, а також на підігрів води. 

Споживачами "Станіславської теплоенергетичної компанії" є 80 соціально важливих об’єктів та бюджетних організацій. Це – 10 шкіл, 9 дитячих садочків, 5 вишів, 14 навчальних закладів – спортивні, музичні школи, училища, коледжі, 12 закладів охорони здоров’я, 10 закладів культури, державні установи. 

Також компанія здійснює обслуговування 205 житлових будинків. Загалом підприємство забезпечує теплом та гарячою водою третину мешканців Івано-Франківська. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: