fbpx

Анушкевичус відтермінував ремонт вулиці Сахарова на користь ремонту Тичини та Дорошенка

Суспільство 10:15, 28.04, 2015

Цього року в Івано-Франківську планується здійснити капітальний ремонт ряду доріг, серед яких вулиця Сахарова, на ремонт якої вже укладений договір. Проте ремонт доведеться відтермінувати.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус сьогодні на оперативній нараді в МВК запропонував "змістити акценти" на вулиці Тичини та Дорошенка, які перебувають у більш катастрофічному стані, оскільки вулицю Сахарова потрібно не лише відремонтувати, а й розширити проїжджу частину.

"Є маса питань по Сахарова. Я вважаю, що їх потрібно вирішувати комплексно", – зазначив мер.

За його словами, вулицю Сахарова треба розширювати, а на вулиці Тичини взагалі немає дороги, а єдиний транспорт, який їздить, – це маршрутки.

Директор департаменту комунального господарства, транспорту та зв'язку Михайло Смушак відзначив, що на вулицю Тичини проектно-кошторисна документація готова на 90%. Її капітальний ремонт можна буде виконати за 1 млн 200 тисяч гривень.

Також департамент готовий приступати до ремонту вулиці Дорошенка, коли буде фінансування. На ремонт цієї вулиці необхідно 1,5 млн гривень.

Зазначимо, що незабаром вже завершиться капітальний ремонт вулиці Рєпіна, на який було виділено 453 тисячі гривень. Наступного тижня завершать ремонт вулиці Манюха, на яку було передбачено 600 тисяч гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: