fbpx

Автомобілі швидкої допомоги, які отримав "Гіппократ", не готові до виїзду в зону АТО

Суспільство 09:33, 12.01, 2015

Комісія у складі командира медичного загону “Гіппократ” Андрія Черемського, керівника медслужби ДУК Яни Зінкевич та технічного персоналу “Гіппократа” дійшла висновку про неготовність переданих “Волонтерським штабом” м. Івано-Франківська двох санітарних автомобілів марки “Volkswagen T-4” до виїзду в зону АТО.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці медичного батальйону Гіппократ

Передусім це стосується відсутності зимової ґуми, комплектів запасних коліс, несправності частини електрообладнання, а також відсутності необхідних в екстремальних умовах інструментів та запчастин.

Очевидно, що в такому технічному стані ці автомобілі в зоні бойових дій ефективно працювати не зможуть. Окрім того, під час кожного їхнього виїзду наражатимуться на постійну небезпеку для життя 8-12 людей (екіпаж + поранені).

За результатами огляду складено перелік усього необхідного з докладною специфікацією. З огляду на теперішні ціни, орієнтовна вартість доведення одного автомобіля до виїзного стану складає 20 тисяч гривень. Тобто загальна сума, необхідна для підготовки обох машин, становить 40 тисяч гривень.

Частину коштів у розмірі 16 тисяч гривень погодилися надати партнери з Благодійного фонду “Франківський опір”. Залишається зібрати 24 тисячі гривень.

Волонтери просять всіх небайдужих громадян допомогти загонові якнайшвидше виїхати в зону АТО.
Кошти перераховувати безпосередньо на офіційний рахунок “Гіппократа”:

Р/р 26001052512814
ОКПО 39517141
МФО 336677
ПриватБанк

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: