fbpx

"Айдарівця" Олега Сухарєва із Прикарпаття з покращенням виписують із лікарні. ФОТО

Суспільство 13:34, 17.02, 2016

Готується до виписки "айдарівець" Олег Сухарєв. Упродовж останніх двох тижнів йому виконали дві операції – демонтували апарат зі стопи, який був встановлений для виправлення варусної деформації, а також розтягнули стегнову кістку та замістили дефект за допомогою клітинно-тканинного матеріалу.

Про це повідомляється на сторінці "Біотех-реабілітація поранених" у соцмережі Фейсбук, пишуть Вікна.

"Стегно зафіксували за допомогою апарату зовнішньої фіксації. За два місяці чекаємо першого результату зрощення стегна, після чого лікарі визначать термін зняття апарату", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, калушанин Олег Сухарєв прийшов до проекту "Біотех-реабілітація поранених" після шести місяців лікування травм кісток у державних медичних установах. За цей час ніяких відновних процесів у кістках руки та ноги не спостерігалося, адже ці ушкодження неможливо вилікувати традиційними методами. Діагноз Олега: дефект плечової кістки до 12 см та незрощений перелом верхньої третини стегна з дефектом до 3 см.

"Зараз боєць повноцінно користується рукою. Черга  за відновленням ноги",  акцентують у спільноті.

Всі необхідні для лікування кошти у сумі 494 619 грн. забезпечив краудфандінговий портал "Народний проект  Всеукраїнський центр волонтерів".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: