fbpx

Батальйон «Донбас» поповнився добровольцями з Майдану

Політика 18:15, 01.06, 2014

Батальйон «Донбас » зібрав на Майдані у Києві чотири автобуси добровольців.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці цього батальйону у Facebook, передає Радіо Свобода.

«Чотири автобуси мобілізованих майданівців відправлено командиром батальйону «Донбас» Семеном Семенченком до тренувальної бази Національної гвардії у Нові Петрівці. На них чекає військова підготовка, сухий закон, стрільби і інші цікаві речі. А головне – вони приєднаються до процесу визволення Донецького та Луганського регіонів і наведення там порядку у післявоєнний час. Слава Україні», – мовиться у повідомленні.
Сьогодні на київському Майдані бійці батальйону «Донбас» почали збір активістів для участі в антитерористичній операції на Сході України.
29 травня батальйон «Донбас» оголосив посилену мобілізацію до своїх лав. Батальйон умовно буде поділено на три частини. Перша увійде до складу Національної гвардії, підконтрольної МВС. Друга – увійде в 24 -й батальйон територіальної оборони, підконтрольний Міноборони України. Третя – залишиться в якості загону народного ополчення і буде брати участь в обороні 4-х районів Західного Донбасу – Добропільського, Великоновоселківського, Червоноармійського та Олександрівського.
Раніше в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков та командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко домовилися про створення на базі цього батальйону спецпідрозділу.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: