fbpx

"Батьківщина" оприлюднила список мажоритарників від Прикарпаття

Політика 14:08, 19.09, 2014

Політична партія "Батьківщина" оприлюднила кандидатів на дострокових парламентських виборах до Верховної Ради по мажоритарних округах. Представники БЮТу балотуватимуться по шести з семи виборчих округів Івано-Франківської області.

По 85-у виборчому округу міста Івано-Франківськ балотуватиметься депутат Івано-Франківської міської ради, член фракції ВО "Батьківщина" Руслан Терешко.

На минулих президентських виборах Терешко був довіреною особою кандидата в президенти Юлії Тимошенко у 84-у виборчому окрузі. Також Руслан Терешко являється головою правління ЗАТ "Зірниця".

По тисменицькому 84-у виборчому округу балотуватиметься очільник Тисменицької РДА Микола Зелінський.

Це уже не перша спроба Миколи потрапити до Верховної Ради, у 2012 році по цьому ж 84-у округу Микола Зелінський посів 5-е місце з майже 5% голосів.

Вдруге потрапити до Верховної Ради по Калуському округу намагатиметься нардеп від ВО "Батьківщина" Ольга Сікора, на минулих парламентських виборах Сікора здобула впевнену перемогу, набравши 54% голосів виборців.

По 8у виборчому округу з центром в Долині кандидатом в нардепи "Батьківщина" висуває голову Богородчанської РДА Ярославу Гоголь.

По коломийському виборчому округу від ВО "Батьківщина" балотуватиметься депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції "Батьківщина" Петро Книшук. На президентських виборах 25 травня Петро Книшук був довіреною особою Юлії Тимошенко по 88-у округу. Одним з його конкурентів буде міський голова Коломиї Ігор Слюзар, котрий уже подав документи про реєстрацію до ЦВК.

По 89-у виборчому округу з центром у Снятині від ВО "Батьківщина" балотуватиметься переможець виборів 2012 року, народний депутат Василь Гладій.

Єдиним на Прикарпатті округом, по котрому "Батьківщина" не висунула свого кандидата у нардепи, є 87-ий надвірнянський округ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: