fbpx

Бенюк та Ступка привезуть до Франківська виставу "Річард ІІІ"

Культура 15:52, 12.04, 2018

Богдан Бенюк, Олексій Богданович та Остап Ступка привезуть до Івано-Франківська легендарну виставу "Річард ІІІ".

На сцені Франківського драмтеатру в межах святкування Дня міста та мультикультурного фестивалю "Карпатський простір" покажуть виставу Національного академічного театру ім. Івана Франка "Річард ІІІ". Про це міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Відбудеться це 7 травня о 18:00 год.

Як розповів актор Богдан Бенюк, який, до речі, грає самого Річарда, до Франківська столичний театр приїде не лише з усією трупою, але й з усіма декораціями. Окрім пана Богдана, серед акторського складу "Річарда ІІІ" – лише імениті та народні артисти. Зокрема, Остап Ступка у ролі Георга, Олексій Богданович у ролі Герцога Бекінгема, Василь Мазур у ролі Короля Едварда та інші.

Богдан Бенюк зізнається, що франківський глядач дуже вимогливий і "привчений" до різних фестивалів.

"Щороку такі заходи, зокрема і "Карпатський простір", піднімають рівень будь-якого шоу для нашої публіки. Однак актор разом з колегами обіцяє здивувати іванофранківців та подарувати незабутнє видовище. Бо український театр, і саме цей "Річард ІІІ", займають гідне місце у світовому театральному мистецтві", – додав Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: