fbpx

"Беркутівці", які побили студентів на Майдані, прийняті у Нацполіцію

Суспільство 09:59, 24.12, 2015

Більшість бійців колишньої третьої роти київського "Беркуту", незважаючи на низькі тестові бали, успішно пройшли співбесіду для прийому на службу до Національної поліції.

Про це повідомив член атестаційної комісії, активіст "Автомайдану" Олександр Кравцов на своїй сторінці у facebook, пише УП.

"Звільнили лише одіозного заступника Антонова (Євген Антонов, командир третьої роти "Беркуту") і ще одного нерадивого рядового", − написав Кравцов.

Він також зазначив, що більшість колишніх "беркутівців" отримали низькі тестові бали, однак члени комісії поставилися до них лояльно, оскільки багато хто з бійців отримали статус учасника АТО.

Як повідомлялось раніше, у липні поточного року Генпрокуратура передала до суду справи щодо чотирьох екс-керівників "Беркуту", серед них – Євгена Антонова та Андрія Дидюка, які були відсторонені, але потім поновлені на посадах за клопотанням підлеглих голови МВС Арсена Авакова.

При цьому, раніше повідомлялось, що, зокрема серед керівництва міліції Києва, 80% складу не пройшли атестацію для служби в поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: