fbpx

Бестселери з тест-драйвом, обмін та сервіс: у Франківську відкрили автоцентр BMW

Суспільство 15:10, 03.06, 2019

На Калуському шосе, 7К у Франківську відкрився автомобільний центр "Альянс Преміум", який реалізовуватиме автомобілі BMW та надаватиме комплекс послуг з сервісного обслуговування. На базі центру для клієнтів BMW з Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей будуть доступні програми обміну авто та придбання електрокарів.

В Івано-Франківську цінують BMW – минулого року франківці придбали 20 нових машин. Попит на преміумавто є, і він зростає – саме це мотивувало німецьку компанію зайти в регіон і зробити його центром для прихильників німецької марки з усієї Західної України. Автоцентр “Альянс Преміум”, який з перших чисел червня запрошує на тест-драйв бестселерів модельного ряду BMW, забезпечить повний спектр послуг з передпродажної підготовки та наступного сервісу автомобілів. Тут чекають фанів BMW також із Чернівців та Тернополя – для них будуть доступні всі програми “АВТ Баварія Україна”.

1

“Наша місія – дати клієнтам преміумможливості у виборі авто і забезпечити, щоби вони отримали задоволення за кермом та на кожному етапі реалізації свого бажання”, – каже Михайло Горбачов, директор “Альянс Преміум”. За його словами, в автоцентрі планують впродовж року випустити з салону 100 новеньких преміумавтомобілів.

2

В шоу-румі автоцентру будуть представлені 6 автомобілів – найбільш популярні моделі. “Ми дуже багато уваги приділяємо персоніфікації авто”, – додає Михайло Горбачов. Тож клієнтам запропонують послугу “збери свій автомобіль” – на стійках можна обрати як кольори авто, так і салону, вибрати види оббивки та деталей, уточнити, якою має бути панель. “Свій” автомобіль можна буде одразу побачити – спеціальна програма в 3-D зоні відтворить бажане, дозволить оглянути та внести корективи перед замовленням. В цій же зоні з допомогою окулярів та інших аксесуарів можна буде отримати віртуальний тест-драйв авто.

3

“Ми розуміємо, що клієнтам важливо отримати емоцію від тест-драйву автомобіля, – зазначає директор “Альянс-Преміум”. – Важливо відчути себе і водієм, і пасажиром, переконатися у тих всіх преміумможливостях, які дає BMW”.

4

Доступними на тест-драйв в шоу-румі будуть моделі від Х-1 до Х-5. В перспективі – Х-7. “Ми вже маємо запити на модель BMW Х-7. І, звісно ж, будемо підлаштовуватися під клієнтів. Позиціонуємо “Альянс Преміум” як автоцентр з повною лінійкою автомобілів “Альянс Преміум” – це автоцентр з повною лінійкою автомобілів BMW на будь-який смак та вибір”, – додає Михайло Горбачов. Авто на тест-драйв будуть змінюватися що три місяці.

5

В перспективі – запровадження програм обміну вживаних авто на нові та продажу вживаних автомобілів, повідомив Ерік Бернінг, генеральний директор “АВТ Баварія Україна”. “Вбачаємо у розвитку цих програм на базі Івано-Франківського автоцентру велике майбутнє”, – зазначив керівник української мережі BMW. Наразі програми діють у Києві.

Особливість у тому, підкреслив Ерік Бернінг, що клієнти за програмою Trade-in отримують той самий об’єм послуг, що й покупці нових авто. Це, зокрема, передпродажна перевірка за кількома десятками параметрів, гарантія, ті ж умови фінансування та повне оформлення документів у шоу-румі. Такий підхід за минулий рік привабив 20% преміумклієнтів, які здали “старі” авто з обміном на нові машини. “З часом з програмою обміну плануємо вийти на середньоєвропейський рівень, а це 40-50% загального об’єму продажу”, – поділився представник BMW. Планують також поширити програму обміну на інші бренди автомобілів, якщо їхні власники хочуть долучитися до сім’ї BMW.

6

Окрім автомобілів, у салоні BMW автоцентру “Альянс Преміум” будуть доступні мотоцикли – наразі ведуться перемовини про таку можливість.

Ще одним перспективним напрямком в “Альянс Преміум” BMW вважає продаж електрокарів. Як зазначив Олександр Тимофєєв, голова правління “АВТ Баварія Україна”, в цьому сенсі Західна Україна і Івано-Франківськ зокрема демонструє швидкий темп росту, тож в автоцентрі готові до таких замовлень. Свідченням цьому є зарядка для електромобілів та спеціальна стійка у сервісному блоці автосалону.

Сервісний центр BMW дає змогу власникам авто отримати комплекс послуг післяпродажного та сервісного обслуговування. Оснащений сучасними підйомниками, працює за принципом “прозорого прийому”. Спеціальний інструмент BMW включає в себе більш як 200 найменувань і дозволяє обслуговувати автомобілі в повній відповідності з технологічними параметрами та вимогами виробника. Автоцентр проводить гарантійне, післягарантійне і планове обслуговування, а також всі види технічних, малярних робіт та ремонту відповідно до стандартів BMW.

7

“Ми європейська компанія і хочемо, щоби в Івано-Франківську автоцентр BMW був куточком Німеччини в Україні”, – сказав Ерік Бернінг. Це визначає власне перелік та якість супутніх послуг, що їх пропонує “Альянс Преміум”. Для клієнтів у шоу-румі передбачені куточок відпочинку, зона ділових переговорів, дитяча кімната, кава-бар, мінікрамниця з брендовим одягом та аксесуарами. Поки авто проходить процедури, родина може знайти для себе заняття чи відпочити просто в автоцентрі.

https://kurs.if.ua/media/gallery/full/other/1/_1540224.jpg

“Новий, спеціально збудований автосалон, зроблений за сучасною концепцією, дає ще більше можливостей для клієнтів, які вже є власниками BMW чи планують придбати автомобілі”, – відзначив Михайло Горбачов. “Щоби наші шанувальники могли якомога швидше отримати те, що хочуть”, – додав Олександр Тимофєєв.

“Альянс Преміум” – незмінний лідер на авторинку області. Чекаємо за адресою: Калуське шосе, 2 К, м. Івано-Франківськ. Дізнавайтеся більше за телефоном +38 (0342) 74 45 00.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: