fbpx

Бібліотекарі Калущини зібрали для пораненого Володимира Даниліва 3100 гривень

Суспільство 10:52, 01.12, 2014

Цієї середи в Калуській центральній районній бібліотеці в рамках районної бібліотечної акції “За здорове харчування” відбувся масовий захід “Дарія Цвєк – геніальний кулінар, легендарна берегиня галицької кухні, енергійна і невтомна жінка” з нагоди відзначення 105-річчя з дня народження відомої авторки книг з кулінарії.

У рамках акції відбувся благодійний ярмарок солодощів і випічки за рецептами Дарії Цвєк “Допоможи пораненому бійцю АТО Володимиру Даниліву з Кадобни”, пишуть Вісті Калущини.
 
"Працівники централізованої бібліотечної системи, – розповіла директор ЦБС Світлана Сокульська,  вирішили підтримати нашого краянина, якому потрібно зібрати чималу суму на лікування, й організували благодійний ярмарок. Свою домашню випічку принесли працівники бібліотек-філій сіл Верхня, Боднарів, Бережниця, Завадка, Добровляни, Підмихайля, Пійло, Кадобна, Станькова, Дубовиця, Перекоси, працівники бібліотек-філій сіл Студінка та Бабин Середній  листівки, різноманітні прикраси для волосся, виготовлені власними руками. Виручені кошти, а це 3100 гривень, ми передали на лікування Володимира Даниліва його сестрі Любові Мельник. Загалом наші працівники вже неодноразово надавали кошти на потреби армії, поранених бійців. Так, перераховано одноденну заробітну плату Збройним Силам України (разом 6527 грн) на придбання тепловізора, на лікування поранених в зоні АТО Олега Климишина та Володимира Даниліва (6477 грн). Цього місяця профспілка бібліотечних працівників ще перерахує свої кошти на лікування кадоб’янина”. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: