fbpx

Біля "П’ятачка" у Франківську почали облаштовувати цілодобову паркову. ФОТО

Суспільство 10:32, 29.04, 2016

На вулиці Старозамковій біля ринку "Траян", більше відомого в Івано-Франківську як "П’ятачок", почалися монтажні та ремонтні роботи з облаштування паркувальної зони.

Як йдеться на інформаційному стенді, роботи виконує ТОВ "Урбан Системс".

Через монтажні роботи вулиця Старозамкова буде тимчасово перекрита.

"Тому наполегливо просимо Вас заздалегідь спланувати свої автомобільні маршрути на квітень та травень, щоб виконання робіт не зашкодило вашим планам", – йдеться у повідомленні.

Потрапити на Площу ринок, вулицю Тринітарську, вулицю Станіславську можна з вулиці Дністровської та Галицької.

Минулого року, 21 липня, виконком прийняв рішення облаштувати цілодобові автоматизовані парковки.

Межі І паркувальної зони затвердили в межах вулиць Галицька-Дністровська-Новгородська; перехрестя вулиць Старозамкова-Базарна; Шеремети; площа Ринок; Станіславська; Тринітарська. Вона розрахована на 64 автівки. При в'їзді в паркувальну зону буде встановлено шлагбаум і паркомат. Водій, який хоче припаркувати своє авто, повинен обрати час на паркоматі і отримати талончик.

За рішенням виконкому, година на парковці коштуватиме водіям 10 грн, абонемент на день – 120 грн, на місяць – 1200 грн. Парковка буде цілодобова, і оплата за в'їзд справлятиметься теж цілодобово. Безкоштовний в'їзд визначений тільки для спецтранспорту під час виконання службових обов'язків і для мешканців будинків, розташованих в межах паркувальної зони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: