fbpx

Бійці батальйону "Івано-Франківськ" присягнули на вірність українському народу

Суспільство 11:35, 10.10, 2014

Два десятки добровольців спеціального батальйону патрульної служби міліції "Івано-Франківськ" присягнули на вірність народові України та найближчим часом відправляться у зону АТО.

Привітати з урочистою присягою бійців приїхала радник міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол, начальник УМВС в Івано-Франківській області Микола Семенишин, ветерани міліцейської служби, працівники правоохоронних органів міста, родичі та близькі бійців.

За словами радника міністра Тетяни Чорновол, хлопці нестимуть службу у Маріуполі.

Командир батальйону Роман Козак розповів, що бійці, як завжди, готові захищати нашу землю та громадян. Комбат від імені усього батальйону "Івано-Франківськ" подякував раднику міністра Тетяні Чорновол за довіру та заявив, що бійці готові не словом, а ділом довести свою мужність та відвагу.

Міліціонер батальйону "Івано-Франківськ" Іван розповів, що бійці батальйону пройшли належну підготовку, провівши близько півтора місяця на полігоні. Усі хлопці розуміли, що для того, щоб вижити в зоні АТО, потрібно добре тренуватись і виконувати накази командира. Боєць також повідомив, що їм уже видали теплий комплект військової форми.

Івано-франківські школярі вручили бійцям батальйону листи-обереги з зображеннями ангелів та побажаннями повернутися живими додому.

Завершилися урочистості з прийняття присяги, виконанням Державного Гімну України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: