fbpx

Бійці батальйону "Крук" повернулись до Франківська

Суспільство 20:08, 05.10, 2014

Бійці 4-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України "Крук" повернулися із зони антитерористичної операції на місце постійної дислокації в Івано-Франківську.

130 бійців після 45-денної участі в АТО повернулися в розташування військової частини 1241 внутрішніх військ МВС України.

Бійців в Івано-Франківську зустрічали родичі, друзі, громадські активісти та керівник прикарпатської міліції Микола Семенишин.

Начальник УМВС в Івано-Франківській області привітав бійців на Прикарпатті та подякував їхнім родинам за те, що ті змогли відпустити хлопців на війну.

За словами командира батальйону Сергія Шуляка, його хлопці виконували бойове завдання у Попасній Луганської області. Протягом перебування у зоні АТО батальйон весь час обстрілювали з мінометів та іншої зброї. Найбільш інтенсивний обстріл розпочався в день ротації, коли батальйон вирушав до Івано-Франківська.

Наразі бійці батальйону отримали 20-денну відпустку, після якої знову повернуться до виконання бойових завдань на Сході України.

За 45 днів перебування на війні шість бійців батальйону отримали поранення. 

Батальйон "Крук" складається не тільки з прикарпатських бійців. У його складі воюють хлопці з  Київської, Вінницької, Донецької, Луганської областей та Криму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: