fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Благодійний фонд Олександра Шевченка подарував команді ДЮСШ «Прикарпаття» футбольну форму

Благодійний фонд Олександра Шевченка подарував команді ДЮСШ «Прикарпаття» футбольну форму

Спорт 13:35, 10.09, 2017

Кілька м’ячів, зелене поле та зо два десятки усміхнених юнаків. Сьогодні у них – одне із чергових щоденних тренувань. А завтра – відповідальна гра із львівськими "Карпатами", щоправда, з юнацьким складом. На полі – команда олімпійського резерву ДЮСШ "Прикарпаття". Цим юнакам 15-16 років. Та вони кілька років поспіль найкращі в області і навіть у країні.

"Минулого року ми стали чемпіонами першої ліги серед команд ДЮСШ. Тепер готуємось до старту сезону в вищій лізі", – розповідає тренер команди Ігор Мартинюк.

На ДЮСШ "Прикарпаття" обласна рада цього року виділила більш як мільйон гривень. Та кошти, судячи з усього, осіли в кишенях чиновників. Бо до талановитих юнаків, які прославляють наш край на всю країну, вони чомусь так і не потрапили.

"Попри все, ми завжди стараємось не думати про погане. А просто грати у футбол і показувати результат. Налаштовані позитивно", – каже капітан команди Арсен Лесів.

Проте і участь у вищій лізі, та зрештою і самі тренування, потребують немалої фінансової підтримки. Частину коштів виділяє школа. Та цього, каже тренер, катастрофічно мало. Особливо якщо врахувати рівень, на якому грає команда. От і доводиться замість того, аби повністю заглибитись у тренувальний процес, шукати спонсорів для хлопців. Тренер уже не вперше звернувся за допомогою до "УКРОПу" та Олександра Шевченка. І тут знову не залишились байдужими. Для талановитих вихованців ДЮСШ закупили два десятки комплектів форми – футболки, шорти, гетри. Усе – найкращої якості.

"Одним із пріоритетних напрямів діяльності благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" є підтримка здорового способу життя. На сьогоднішній день питання належного забезпечення матеріально-технічної бази дитячо-юнацьких спортивних установ є дуже важливим. Саме тому Олександр Шевченко та "УКРОП" відгукнулися на прохання керівництва ДЮСШ "Прикарпаття" щодо закупівлі футбольної форми. Зважаючи на попередні значні досягнення учнів цього закладу, сподіваємось, що ця допомога стане однією із складових нових спортивних звершень", – зазначив помічник-консультант народного депутата України Олександра Шевченка Андрій Сторожук.

До речі, минулорічна форма від Олександра Шевченка принесла цій команді перемогу. Тож юні футболісти ДЮСШ "Прикарпаття" сподіваються, що в новій зможуть досягнути нових вершин.

 

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: