fbpx

Близько 700 прикарпатських військових відправиться в зону АТО

Суспільство 18:49, 17.06, 2014

Вже за кілька днів на Схід України в зону АТО відправиться 700 бійців з Прикарпаття.

Про це сьогодні під час розширеної наради Координаційного центру швидкого реагування повідомив депутат Івано-Франківської облради Юрій Романюк:

«На сьогоднішній день складається ситуація, що в зоні бойових дій найближчими днями, після 20 червня, буде знаходитися близько 700 військових з Прикарпаття: п’ятий Делятинський батальйон територіальної оборони – в межах 430 бійців, Національна гвардія – 100 чоловік, призовники – біля 100, з власної ініціативи виїде щонайменше 50 осіб, 10 – працівників міліції», – розповів Юрій Романюк.

Повного укомплектування військових до цієї поїздки не вистачає. Тому представники Координаційного центру сподіваються на підтримку краян, адже військових потрібно забезпечити не лише до відправки в зону АТО, а й підтримувати цих 700 чоловіків протягом часу їх перебування на Сході України. 

Прогнозувати на більш тривалий період Юрій Романюк не наважується, адже невідомо, що буде завтра. 

Під час наради також зазначили, що бійців п'ятого батальйону на передову посилати не будуть, бо батальйон сформовано в основному із добровольців. Вони чергуватимуть на блокпостах та братимуть участь у забезпеченні життєдіяльності військових на передовій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: