fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • "Чемодан – вокзал – Мальдіви": у Франківську кілька сотень націоналістів пройшлися маршем проти олігархів. ФОТО, ВІДЕО

"Чемодан – вокзал – Мальдіви": у Франківську кілька сотень націоналістів пройшлися маршем проти олігархів. ФОТО, ВІДЕО

Політика 15:30, 22.04, 2018

Сьогодні в Івано-Франківську представники націоналістичних сил пройшлися вулицями міста, виступивши за впровадження антиолігархічних реформ.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, політв'язень Юрій Сиротюк та представники "Свободи", "Азову" і "Правого сектору" пройшлися Маршем сили нації "За українське майбутнє без олігархів!"

До маршу долучилося кілька сотень людей. У руках вони несли величезний прапор України, червоно-чорний прапор та партійну символіку. Викрикували гасла "Слава Україні!" та "Чемодан – вокзал – Мальдіви".

1

Зазначимо, 3 квітня націоналісти провели Марш сили нації "За українське майбутнє без олігархів!" у Києві. До нього долучились "Свобода", "Правий сектор", "Національний корпус", Конгрес українських націоналістів, "С-14" та ОУН. Загалом близько 5 тисяч учасників.

 

Зазначимо, що гасло для маршу обрали не випадково. Цього року з 1 по 8 січня Президент України Петро Порошенко перебував у відпустці на Мальдівах. Це підтвердили у прес-службі президента. Рішення гаранта провести відпустку на екзотичному острові гостро розкритикували у ЗМІ.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: