fbpx

Богдан Логвиненко відкрив іванофранківцям таємниці low cost подорожей країнами Південно-Східної Азії

Стиль життя 09:53, 01.10, 2014

В івано-франківському арт-кафе "Хрущ на вежі" Богдан Логвиненко відкрив таємниці подорожей Індонезією, Сінгапуром, Малайзією та дав практичні поради тим, хто збирається в поїздку країнами Південно-Східної Азії.

Основний меседж зустрічі – подорожувати в далекі країни можуть не лише олігархи. Богдан Логвиненко розпочав зустріч із розповіді про найдивовижніші традиції цих країн, які викликають щонайменше – подив. Він підтвердив деякі стереотипи про південно-східні азійські культури та зруйнував міфи. А з практичних порад – розповів усе, що може знадобитися туристу, починаючи з відкриття візи і особливості цієї процедури в посольстві, і до заощадження коштів в тих чи інших ситуаціях, в які може потрапити "неазієць".

Логвиненко живе і подорожує в країнах Південно-Східної Азії вже півтора року.

"Важко сказати, що я там живу, адже я рідко знаходжусь в одному місці більше, ніж кілька тижнів. Практично завжди я подорожую. Я намагаюся не бути туристом, наскільки це вдається. Пробую подорожувати в місцях, де можуть висловити комплімент, що ти перший українець або й перший білий, який побував там", – розповів Богдан.

Така пристрасть до подорожей спонукає Богдана показувати дивовижні місця і допомагати побачити ці азійські країни й іншим туристам. Побувавши у 38 країнах світу, він заснував агенцію подорожей Prygody.com.ua, працює туристичним провідником, розробляє та знає безліч цікавих маршрутів.

Окрім цього, він засновник порталу "Сумно", автор туристичних маршрутів, музичний продюсер.

Більше про подорожі країнами Південно-Східної Азії читайте незабаром на КУРСі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: