fbpx

Бойовики "ДНР" привітали Меркель з 8 Березня і попросили грошей

Суспільство 17:10, 08.03, 2015

Так званий "спікер Народної ради" самопроголошеної "ДНР" Андрій Пургін привітав канцлера Німеччини Ангелу Меркель з Міжнародним жіночим днем і попросив вплинути на Київ.

Про це пише "Радіо Свобода" з посиланням на сайти сепаратистів, повідомляє Еспресо.TV.

"Від імені всіх чоловіків Донбасу вітаю Вас з Міжнародним жіночим днем. Бажаю Вам і Вашим близьким всього найкращого і прошу Вас звернути увагу на тяжке становище жінок нашої республіки. Матері не отримують належних їм за законами України допомог та соціальних гарантій. Пенсіонерки не можуть отримати пенсію від України – країни, на яку вони відпрацювали сповна весь передбачений стаж", – написав Пургін.

"Прошу Вас натиснути на Порошенка і Яценюка і змусити їх виконувати закони України. Адже вони вважають Донбас територією саме цієї країни. Але якщо для них наша Донецька народна республіка – чужа земля поза законом, а ми, жителі Донбасу, вороги, яких треба бомбити і морити голодом, то нехай тоді будуть послідовні до кінця і офіційно визнають нашу незалежність від України", – додав Пургін.

У канцелярії німецького канцлера цю інформацію наразі не коментують.

Раніше в уряді України заявили, що не фінансуватимуть підконтрольні бойовикам території без гарантій адресності виплат. Пенсії та соціальні пільги жителям цих регіонів Донбасу обіцяли виплатити, щойно території перейдуть під контроль української влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: