fbpx

Бойовики обстріляли укріплення ЗСУ під Мар’їнкою, боєць загинув

Суспільство 21:52, 17.10, 2017

Найбільша активність противника зафіксована на Донецькому напрямку.

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир’я на Донбасі. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, інформує Тиждень.

Згідно з повідомленням, найбільша активність противника зафіксована на Донецькому напрямку.

"Так, від початку доби бойовики 4 рази із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по захисниках Авдіївки. Наші бійці оперативно і жорстко відповідали ворогу, використовуючи увесь спектр піхотного озброєння.

Крім того, сьогодні двічі під вогнем окупантів опинилися укріплення сил АТО біля Зайцевого. А близько 15 години поблизу цього ж селища проросійські найманці випустили 17 мін калібру 120 міліметрів.

Також бойовики двічі обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів опорні пункти української армії неподалік шахти Бутівка. А біля Кам’янки застосовували стрілецьку зброю", – йдеться у повідомленні.

"На Приморському напрямку близько 13 години противник розпочав обстріл наших укріплень зі стрілецької зброї у районі Мар’їнки. Українські воїни вогнем у відповідь примусили загарбників припинити провокації. У результаті цього протистояння загинув один наш захисник.

Також сьогодні під ворожий вогонь потрапили наші воїни біля Водяного, Широкиного та Талаківки",  додали в штабі.

Нагадаємо, минулої доби на Донбасі було зафіксовано 36 обстрілів з боку терористичних угруповань, унаслідок чого один український військовослужбовець загинув, двох бійців було поранено, ще один отримав смертельні поранення у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: