fbpx

BRUTTO презентували новий кліп "Рокі". ВІДЕО

Стиль життя 19:19, 02.03, 2017

BRUTTO презентували нову відеороботу на пісню, написану Сергієм Міхалком на вірші українського поета Сергія Жадана "Рокі" в білоруському перекладі. Це вже друга спільна робота BRUTTO і Сергія Жадана.

Цей кліп став своєрідним творчим продовженням кліпу "Середні віки", режисером якого також була Анна Брячкова. Але цього разу зовсім інша тематика, інший масштаб. Наприклад, в сцені бою було задіяно більш як 300 чоловік. У підготовці і зйомці кліпу взяли участь професійні каскадери і спортсмени. Над постановкою бою працював Дмитро Рудий – постановник каскадерських боїв, який брав участь у роботі над фільмом "300 спартанців».

У зйомках кліпу "Рокі" взяли участь білоруські зірки спорту: багаторазовий чемпіон світу, заслужений майстер спорту Республіки Білорусь з тайського боксу, вокаліст групи BRUTTO Віталій Гурков і гімнастка, багаторазовий призер чемпіонатів світу та Європи, заслужений майстер спорту Республіки Білорусь Станюта Мелітіна. Також у кліпі, як команда підтримки Віталія Гуркова, знімалися провідні бійці муай тай України і професійний боєць ММА Дональд Нжатах (Donald Njatah Nya), відомий тим, що нокаутував американця Джефа Монсона.

Анна БУРЯЧКОВА, режисер:

"Цей кліп про те, що найголовнішим нашим противником часто є ми самі. Це, по суті, продовження історії, яку ми почали розповідати в кліпі "Середні віки". Ми не тільки живемо в світі, населеному демонами, але ми боремося з ними і виживаємо в цьому світі. І часто, навіть самі того не помічаючи, ми і стаємо цими демонами і боремося з ними в самих собі".

Сергій Жадан:
"РОКІ, як на мене, дуже людяна річ. В ній є любов до людини, є розуміння її вразливості та беззахисності. Але, разом із тим, є віра в її силу та покликання. Навіть якщо більшість зовнішніх стимулів виявляються оманливими й фальшивими, все одно ніхто не має права позбавити нас наших мрій. Розумію, що говорю дещо пафосно, але про бокс саме так, мабуть, і слід говорити. Він вартує високих слів і серйозних ставок".

Віталій Гурков:
"Дуже сподобалося працювати з каскадерами при постановці бійок. Бокс кіношний далекий від боксу професійного. Для гарної картинки удари і комбінації виконуються часом зовсім не раціонально, не так, як в цьому поєдинку. Доводилося ламати звички, які вже напрацьовані роками, доводилося відігравати моменти, діяти абсолютно по-іншому. Мені довелося приїхати на день раніше для відпрацювання номерів і комбінацій, щоб поставити це так, як це робиться насправді в кіно, щоб все було красиво.

Всі герої, які перенеслися з "Середнiх вiкiв" до нас в "боксинг сторі", привнесли з собою елемент містики. Дуже сподобалися актори, які грали цих героїв, – люди цікаві, творчі, колоритні. І взагалі, вразила сама атмосфера на знімальному майданчику, як все було організовано: професіоналізм команди, високий рівень підготовки. Я уявляю, наскільки ретельно команда підходила до роботи – саме до вибору акторів, до деталей. Мене це дуже здивувало! Це фірми! Це реально – Голівуд".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: