fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Будівництво другої черги Підберезької загальноосвітньої школи планується у найкоротші терміни

Будівництво другої черги Підберезької загальноосвітньої школи планується у найкоротші терміни

18:18, 26.07, 2017

У вересні 2011 року відбулося урочисте відкриття першої черги Підберезької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Болехівської міської ради. Проте впродовж шести років учні цього навчального закладу не мають можливості повноцінно займатися фізичною культурою, проводити дозвілля в актовій залі та харчуватися в їдальні, оскільки спорудження відповідних приміщень передбачено на другу чергу будівництва цієї ж школи.

За словами голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука, введення в експлуатацію другої черги Підберезької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів є одним із пріоритетів влади у цьому напрямку, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
"Зрозуміло, що для проведення повноцінного навчального процесу школи мають відповідати усім вимогам та мати відповідне матеріально-технічне забезпечення. Переконаний, що завдяки спільним зусиллям органів влади різних рівнів, завдяки співфінансуванню із місцевих та державного бюджетів ми в найкоротші терміни розпочнемо будівництво другої черги цього об`єкта", – зазначив Олег Гончарук.
Так, за підсумками наради, очільник області поставив завдання до кінця наступного тижня чітко визначити всі проблеми, які є на цьому об’єкті, та виробити алгоритм дій щодо зведення будівлі.
Своєю чергою міський голова Болехова Богдан Мельник додав, що станом на сьогодні вже завершено підземну частину другої черги будівлі, а це стіни та перекриття, а також під’єднані усі комунікації.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: