fbpx

Будівництво на Мельничука 14, 16 – незаконне: прокуратура почала кримінальне провадження

Економіка 19:10, 18.12, 2014

Прокуратурою міста Івано-Франківська розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва у середмісті Івано-Франківська.

Будівництво на Мельничука 14,16 веде ТОВ “Станіславська будівельна компанія”. Як встановила перевірка, будівництво проводиться з грубим порушенням містобудівного та земельного законодавства, зокрема без правовстановлюючих документів на користування земельною ділянкою та без одержання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво), внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

“Станіславська будівельна компанія” зареєстрована у селі Дийда Берегівського району Закарпатської області. Засновником ТОВ вказана Любов Кулакова. З 2008-го року підприємство як платник податків перебуває на обліку в ДПI Івано-Франківська. Офіс компанії в Івано-Франківську розміщено за адресою вул. Гаркуші, 24. За цією ж адресою зареєстровано офіс ТОВ “Івано-Франківськміськбуд” (збігаються навіть номери телефонів) Олега Лисака, якого і вважають справжнім господарем “Станіславської будівельної компанії”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: