fbpx

"Буди не буде": пластиковий МАФ приберуть з-під ратуші

Суспільство 09:00, 09.10, 2018

На сьогоднішній оперативній нараді міський голова Руслан Марцінків обговорив випадок із появою на площі Ринок біля міської ратуші МАФу, що викликало хвилю обурення в соцмережах.

Мер Руслан Марцінків заявив, що також обурений пластиковою конструкцією.

Ввн пообіцяв, що "буди не буде". 

"Буди не буде. Громадськість обурила пластикова будка, яка вихідними з'явилась на площі Ринок. Скажу так: я обурений не менше.

На МАФ вже складено припис. Його підрядник зобов'язаний перенести найближчим часом, аби організувати паркувальну зону, що тут запланована", – додав мер на своїй сторінці в мережі. 

На оперативці Марцінків звернувся до начальника управління транспорту і зв'язку Олега Ганчака: "Будку заберіть ту біля Ратуші. Перенесіть її на початок Галицької".

Вчора Олег Ганчак у своєму дописі в мережі заявив, що пластикової будки типу паркувальної в цьому місці, біля ратуші, взагалі не передбачено. Проте він не пояснив, як вона там з'явилася і хто її встановив. 

"Буди тут не буде! В схемі її встановлення не передбачено. Інспекція складає припис на демонтаж. Все", – повідомив Ганчак в офіційній групі УТіЗ. 

В коментарях франківці припустили, що міська влада в такий спосіб протестувала готовність містян сприйняти потворний МАФ на головній площі міста. Мовляв, буде тихо  пройде, а як зашумлять, то "буду" приберуть.

Сьогодні Олег Ганчак додав: "Знову про буду біля Ратуші. Припис вчора склала інспекція. УТІЗ сьогодні підготував проект на демонтаж".

Як повідомив Ганчак, оператором паркувальної зони Площа Ринок та вулиці Шеремети-Старозамкова, відповідно до проведеного конкурсу, є ФОП "Сочавська Уляна Петрівна". Готова сплачувати 40% до міського бюджету і до 1 місяця скласти договір. Пані Сочавська зареєстрована як підприємець з 2014 року, пишуть Версії.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: