fbpx

Буковель не зацікавився співпрацею з авіакомпанією Nordica і туристами з Таллінна

Суспільство 16:26, 28.04, 2018

Гірськолижний курорт Буковель не виявив інтересу до співпраці з естонською авіакомпанією Nordica, яка мала намір здійснювати підвезення туристів з Таллінна через аеропорт Івано-Франківськ. Разом з тим, відносини авіакомпанії та аеропорту зберігаються нормальні.

Про це в інтерв'ю ЦТС розповів Свен Кукемельк, директор з комерційного розвитку Nordica.

"Зараз цей напрямок не обговорюється. Ми в ньому зацікавлені, але, на жаль, ми так і не отримали абсолютно ніякої відповіді від Буковеля щодо того, як вони хотіли б працювати з естонськими туроператорами, і розцінюємо це як відсутність інтересу з їхнього боку. Можливо, у них і так все добре і естонські туристи їм не потрібні? Мені складно зрозуміти такий підхід. Зазвичай курорти зацікавлені у співпраці і відповідають на запити, дзвінки та повідомлення. Хоча спочатку вони з нами спілкувалися. Можливо, у них інша стратегія або інший інтерес", – заявив Свен Кукемельк.

"Зі свого боку, ми все ще дуже зацікавлені в Івано-Франківському льотному регіоні. Естонці були б вдячні за таку можливість. Щоб ви розуміли, найвища точка Естонії – 318 метрів над рівнем моря. А у Івано-Франківська відмінне розташування, щоб дати естонцям можливість поїхати покататися на лижах. Але, на жаль, заковика не в аеропорту. У нас прекрасні відносини і з аеропортом Івано-Франківськ, і зі Львовом", – додав естонський топ-менеджер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: