fbpx

Бурштинці на колінах прощалися з полеглим в АТО Арсеном Максименком. ФОТО

Суспільство 07:28, 11.08, 2017

9 серпня у прикарпатському місті Бурштин провели в останню путь загиблого в зоні війни бійця.

Про день скорботи і трауру у Бурштині в соцмережі розповіли побратими загиблого.

"З полеглим у зоні АТО прощалися рідні, бойові побратими, громадські активісти, волонтери, молодь, які із самого ранку чекали, щоб провести в останню путь загиблого воїна. Максименко Арсен не міг стояти осторонь, коли молоді хлопці на передовій забезпечували мир і спокій. Він пішов добровольцем і загинув на сході України в зоні бойових дій.

Сотні людей на колінах та зі сльзами на очах зустрічали нашого загиблого воїна.

З Арсеном приїхали його бойові товариші, які також долучились до похоронної процесії", – повідомили в групі "Воїни АТО міста Бурштин".

"В останню путь прийшли проводити й воїни нашої спілки, це той тяжкий обов’язок, який ми повинні нести, незважаючи ні на що. Пішов з життя прекрасний молодий чоловік, не можемо вже його називати хлопцем, він мав мужність не ховатись, не тікати, не плакатись, а піти захищати нашу Неньку-Україну, він Герой, тому наш обов’язок нести в життя вічну світлу пам’ять про героїчні вчинки всіх полеглих на війні. Вічная світлая пам’ять герою-воїну Арсену Максименку. Герої не вмирають!" – віддали шану побратиму і земляку бурштинці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: