fbpx

Бюджет участі: у Старобогородчанській ОТГ стартує прийом проектів громадських ініціатив

Суспільство 16:01, 12.02, 2018

Старобогородчанська сільська рада ОТГ оголошує про початок прийому проектів громадських ініціатив. Усе це відбуватиметься у рамках програми "Бюджет участі Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади".

Таким чином, тутешня влада має намір  плідно співпрацювати з мешканцями громади. Для цього найініціативнішим варто лише написати проект, який допоможе вирішити проблеми або ж покращити життя ОТГ.   

Загальний обсяг Бюджету участі на 2018 рік складає 100 000,00 грн; максимальний розмір співфінансування з бюджету громади одного проекту 20 000 грн.

Бюджет участі у Старобогородчанській ОТГ проходитиме цьогоріч вперше. 

"Відбудеться підвищення ініціативності жителів, залучення їх до вирішення проблем територіальної громади", – вважає заступник голови Старобогородчанської ОТГ Юрій Іванишин

Термін початку і завершення подачі проектів – з 15 лютого по 31 березня. Голосування відбуватиметься протягом місяця з 14 травня по 14 червня. А от визначення проектів-переможців – 15 червня.
Детальніше ознайомитись з інформацією про Бюджет участі та вимогами до учасників можна на сайті Старобогородчанської громади.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: