fbpx

Чемпіонка Європи з Прикарпаття знялася в рекламі Nike. ФОТО

Спорт 14:12, 08.08, 2015

Титулована франківська спринтерка, бронзовий призер чемпіонату світу-2011 і Олімпійських ігор-2012 в естафетному бігу, чемпіонка Європи Христина Стуй разом з учасниками бігового клубу Nike + Run Club стали частиною глобальної ініціативи Nike "Знайди свою швидкість".

Відомі спортсмени закликають бігати і тренуватися цього літа швидше, ніж будь-коли, інформують "Вікна" з посиланням на bit.ua.

"Під час кожного тренування я ставлю собі за мету займатися на певній швидкості і дистанції. І щоразу – це змагання із самим собою. Без цього мені нецікаво, так я підживлюю свою мотивацію. Для мене бути швидкою – означати стати чемпіоном", – зазначила Христина Стуй.

Разом із іменитою франківчанкою у ролику також знялися багаторазова чемпіонка Європи з легкої атлетики та призер Олімпійських Ігор 2012 року Ольга Саладуха та український спринтер, чемпіон всесвітньої Універсіади 2013 в Казані і бронзовий призер чемпіонату Європи з бігу на 200 метрів Сергій Смелик.

Для тих, хто хоче займатися вдома, шість професійних тренерів Nike створили 12-тижневий фітнес челлендж для програми Nike + Training Club (NTC). Програма "Знайди свою швидкість" націлена на поліпшення швидкості, сили і витривалості, які виробляються завдяки щоденним тренуванyям. Челлендж розпочався 6 липня – перше тренування від професійного тренера, Марі Пурвіс, називається "На старт, увага, Zoom". Після цього кожних два тижні виходить нове тренування від іншого іменитого тренера, яке включатиме в себе вправи на опрацювання різних зон.

30 серпня учасники Nike + Run Club, а також всесвітньовідомі спортсмени подолають свою найшвидшу милю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: