fbpx

Через сильні морози в Теплокомуненерго відклали запуск нової котельні, яка візьме на обслуговування будинки СТЕКу

Суспільство 17:16, 28.02, 2018

Роботи у новоствореній котельні ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" на вул. Хриплинська, 11 на базі колишнього 63-го котельно-зварювального заводу наближаються до свого завершення.

Як писав КУРС, частину будинків, які обслуговує СТЕК, з 1 березня планували передати на баланс ДП "Івано-Франківськтеплокомуненерго". Саме ця новозбудована котельня має забезпечувати теплом багатоповерхові житлові будинки, що розташовані на вулицях Нова, Незалежності, а також дитячий садочок та ЗОШ №15.

Тут вже готове до запуску відділення хімводоочистки, підключені до мереж живлення два мережеві насоси та водогрійні котли КСВ 2,0 потужністю 2 МВт кожний. Завершилися роботи з монтажу повітровиводної системи і приєднання її до димовикидної труби, повідомили на підприємстві.

На сьогодні було заплановано проведення тестового випробування котлів і відпрацювання в холодному режимі всіх параметрів систем автоматизації.

У зв’язку із сильними морозами, які настали на Прикарпатті, відкладається заповнення системи водою до настання більш сприятливих погодних умов, аби не пошкодити систему. За цей час будуть проводитися роботи з наладки систем автоматизації, адже котельня буде працювати в автоматизованому режимі без присутності обслуговуючого персоналу. Всі параметри роботи котельні будуть передаватися і відслідковуватися з центрального диспетчерського пульту підприємства і керуватимуться в автоматичному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: