fbpx

Франківець, який зривав агітки Шевченка, постане перед судом за дрібне хуліганство

Політика 10:34, 29.03, 2019

Вчора ввечері на вулиці Січових Стрільців в Івано-Франківську поліція заблокувала автомобіль "Фольксваген", водій якого зривав агітаційні плакати у селі Хриплин та потім тікав від патрульних.

Як писав КУРС, водій автомобіля "Фольксваген" у селі Хриплин Івано-Франківської міської ради зривав агітаційні матеріали кандидата у президенти Олександра Шевченка. Порушника вдалося зупинити у центрі Івано-Франківська. Поліцейські заблокували його авто з двох боків.

Водій закрився в автомобілі і не виходив більш як годину. Коли на місце затримання приїхали його адвокати, він вийшов з авто та віддав п'ять банерів, які зірвав. У машині мав ще багато агітаційних продуктів "Свободи" і кілька пачок одної з місцевих газет. Чоловік сказав, що зривав агітацію Шевченка з власної ініціативи. Поліція перевірила його на стан сп'яніння. Водій був тверезий.

1

Як стало відомо КУРСу, агітматеріали Шевченка зривав член однієї з ДВК від кандидата у президенти Руслана Кошулинського Андрій Горейко.

2

Андрій Горейко, фото зі сторінки в Instagram

В Головному управлінні Нацполіції в Івано-Франківській області повідомили, що на порушника складено протокол за ст. 173 КУпАП ("Дрібне хуліганство"). Сьогодні матеріали справи будуть направлені до суду.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: