fbpx

Члени трудового колективу ВАТ "Пресмаш" ініціюють процедуру банкрутства підприємства

Економіка 12:26, 10.11, 2014

При Івано-Франківській ОДА відбулося засідання робочої групи з питань врегулювання ситуації, яка склалась на ВАТ "Пресмаш".

За результатами обговорення та прорахунку різних варіантів виходу підприємства з кризи, учасники засідання робочої групи дійшли висновку щодо необхідності ініціювання процедури банкрутства членами трудового колективу, що буде найкоротшим шляхом до відновлення роботи підприємства. 

Про це КУРСу повідомили в прес-службі Івано-Франківського МВК.

У засіданні взяли участь представники ДПІ в м. Івано-Франківську, відділу ДВС Івано-Франківського міського управління юстиції, ініціативна група ВАТ "Пресмаш". Також були присутні представники департаменту соціальної політики, управління економічного та інтеграційного розвитку, юридичного відділу ОДА та інші члени робочої групи.

Нагадаємо, що у зв’язку з неможливістю зібрання загальних зборів акціонерів та призначення нового голови правління значно зросла заборгованість підприємства з виплати заробітної плати, страхових внесків, пільгових пенсій та податкових платежів. Така ситуація, в першу чергу, негативно впливає на матеріальне становище працівників підприємства, не сприяє наповненню міського бюджету та ПФУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: